Plage sur Skaljic - Bibinje

# Plage sur Skaljic - Bibinje

Sjeverna dalmacija

Bibinje

Pošalji svoj sadržaj

Commentaire ou Upgrade this article, écrire un nouveau. L'inscription n'est pas obligatoire
article
Position
Bibinje
16.02.2017. 08:24 dodajeIvan

Cette plage est cachée dans la rue Croix des renards d'Ivoire Alfred et rues Spirin. La plage est composée de gravier, est dans une partie peuplée des dates, le port qui est bordé d'un côté. La plage est bien entretenu, et entre les rues qui l'entourent sont des palmiers plantés. Les arbres sont en train de faire un mur naturel entre les clients de la plage et les rues de passants mentionnés. Si vous avez besoin de sortir un peu d'espace intime des regards indiscrets, ici et avoir. Souvent, en plus de beaucoup courir, mais si vous l'esprit sportif, la soirée ne manquera pas de vous séduire.

 

Privatni smještaj direktno od vlasnika na www.SMJESTAJ.com.hr/trazi
Prati nas na facebooku za više članaka o Hrvatskoj. Podijeli ovaj članak klikom na gumbe desno. Hvala
Plaža Na škaljici ili kako je neki zovu Škaljica nalazi se odmah uz uvalu Jaz u samom centru Bibinja.  Uvala Jaz je i glavna šetnica kroz mjesto pa je uz plažu dosta prometno.  Plaža je šljunčana, s jedne strane završava velikim kamenim gromadama pored kojih je veća dubina pa je idealna za one koji vole skokove u more a s druge strane je betonska šetnica koja vodi do plaže Šulterovo koja je udaljena svega 200 tinjak metara.  Na plaži se nalazi i mali drveni kafić koji radi ljeti a s obzirom na to da je plaža u samom centru mjesta tu su i nekoliko restorana i trgovina u samoj blizini plaže. Šime Bugarija
is owner of an apartment >
  Upgrade this article

Bio si na ovom mjestu? Podijeli s nama svoja iskustva ili fotografije.
Napiši svoju verziju članka. Nagrađujemo vlasnike apartmana.

Pišete kao gost. Registrirajte se ili prijavite i potpišite vaš tekst sa vašim imenom ili nickom i zadržite opciju editiranja unosa u bilo koje vrijeme.
Ako ste vlasnik apartmana koji je oglašen na rezerviraj.hr, link prema vašem oglasu će biti ispod teksta koji unosite kao nagrada za vaš trud.
Gost
odaberi sliku sa računala